Alexandre Fabelle
Skin Perfection

Perfection Line verzorging voor gecombineerde huid

  

Base Balance

voor de gecombineerde en acne huid


Base Balance is een luchtige crème die normaliserend werkt op de talgproduktie, zonder de huid uit te drogen.

Omdat een vette huid eveneens vocht nodig heeft, bevat de crème een speciale moisturizer voor de gecombineerde huid. Deze zorgt ervoor dat het gelaat er de hele dag uiterst fris en mooi gematteerd.

Hydra Perfect

voor de normale, droge, gecombineerde, gevoelige en rijpe huid

Deze collagenecrème is verrijkt met oligo-elementen uit plankton en zeewier en bevat 5% lyposomen.


Hydra Perfect is een mooie, zachte, fijnverdeelde crème voor iedere huid die iets extra's nodig heeft. De crème bevat een cocktail van actieve werkstoffen die voortijdige veroudering van de huid voorkomen.

Crème Hydra Sensible de Nuit

Nachtcrème voor de gevoelige huid en gecombineerde huid

Indien u een zo gevoelige huid heeft dat u bijna niets durft te gebruiken, begin dan met deze nachtcrème. Gebruik deze één week dag en nacht, zodat uw huid tot rust komt. Gebruik hiernaast Blue Mask 3x per week. 

Crème Hydra-Sensible de Nuit is bijzonder geschikt voor mensen die last hebben van een droge, gevoelige of schilferige huid. Terwijl u slaapt werkt ze kalmerend en intensief vochtregulerend zonder irritatie te veroorzaken. Wanneer de huid erg droog is, kan deze crème gecombineerd worden met Serum Bio-Actif.

Crème Balance de Nuit

voor de gecombineerde, vette huid en acne huid

Balance de Nuit is een crème voor de erg vette- of glimmende gedeelten van je gezicht. Er staat dat het een nachtcrème is omdat de geur minder prettig is, maar het is eigenlijk beter hem eerst gedurende de dag op te brengen daar deze crème je huid mooi matteert.

Alleen op de erg vette gedeelten van je gezicht aanbrengen.
Deze crème is niet geschikt voor een normale- of droge huid. 
Balance de Nuit beschermt je huid tegen het binnendringen van bacteriën.

Quick Mask

3 minuten masker

voor de gecombineerde, vette en acne huid

Quick mask is een masker dat je 's morgens opdoet voordat je je gezicht gaat wassen. Zo neemt Quick Mask de afvalstoffen op die je huid 's nachts produceert. En Quick Mask trekt het teveel aan vet uit de huid, daardoor wordt de huid mooi mat! Voortaan geen last meer van een glimmende neus of glanzende make-up. A.H.A. Fruit Complex

voor droge, gevoelige, gecombineerde, vette, rijpe huid

A.H.A. Fruit-complex is een zeer verdeelde emulsie die hydrateert en droogtelijntjes doet vervagen. Alpha-Hydroxy-Acid zorgt ervoor dat de huid mooi dun blijft en maakt rimpels minder diep.Deze emulsie is zo behandeld dat de werkstof geleidelijk, dat wil zeggen over een periode van 8 uur, aan de huid wordt afgegeven (time-release). Ook gevoelige huiden kunnen A.H.A. daarom goed verdragen.

Non Oily Firming Day Cream


Non Oily Firming Day Cream is rijk aan druiven en druivenpit extracten, deze extracten bevatten veel antioxidanten o.a. de Oligomere Procyanidinen welke qua werking veel sterker zijn dan vitamine C, wel 20 maal krachtiger. En van vitamine C is bekend dat het het crosslinken van de collagene vezels vertraagt. Het crosslinken veroorzaakt rimpels. Oligomere Procyanidinen, OPC, werken in op de capilairen, de kleine bloedvaatjes, die op hun beurt het weefsel beter doorbloeden en gaan zo de huidverslapping tegen.

Met Non Oily Firming Day Cream wordt uw huid steviger en compacter.

Non Oily Firming Cream is voor de gecombineerde huid met een vette tendens. Er zijn maar weinig crèmes op de markt voor een rijpe huid die ook vettig is. Natuurlijk heeft Alexandre Fabelle Time Management en Light Weight Firming Cream maar deze dagcrème is een welkome aanvulling voor dit type huid.

Geschikt voor een huidje vanaf 27 jaar.